SEP CONTAB srl - Firmă de contabilitateSEP CONTAB srl oferă servicii şi soluţii economice, financiare şi fiscale aliniate Standardelor Internaţionale de Contabilitate.

Experienţa echipei SEP cuprinde o arie largă de domenii, specializarea fiecărui angajat al nostru constituind un atu în favoarea clienţilor firmei.

Modul de organizare permite controlul piramidal al activitaţilor si corectarea oricărei inadvertenţe. Clienţii noştri beneficiază astfel de serviciile unei întregi echipe.

Domeniile de activitate cu care interactionăm demonstrează capacitatea de adaptare şi mobilitatea noastră: avem clienţi cu diverse activităţi de prestări de servicii, cercetare medicală, din domeniul telecomunicaţiilor, al comerţului en gros si en detail, construcţii, distribuţie şi lista poate continua.

Fiecare client, indiferent de numărul de angajaţi sau cifra de afaceri, este tratat cu acelaşi profesionalism care ne defineşte. Aceasta pentru că noi conştientizăm importanţa serviciilor oferite şi ne asumăm rolul de parteneri de încredere şi pe termen lung în orice contract încheiat.

Serviciile de consultanţă sunt asigurate de o echipă tânără, inovatoare, competentă şi experimentată. Consultanţii noştri sunt specializaţi în audit, contabilitate, administrarea afacerilor şi fiscalitate.

SEP beneficiază de o echipă dinamică, proactivă, profesionistă şi implicată în direcţia satisfacerii eficiente a oricăror nevoi economice, financiare şi fiscale.

Experienţa noastră este construită pe baza aptitudinilor fiecărui membru al echipei. Astfel, fiecare client beneficiază de cunostinţele, experienta şi abilităţile întregii firme, inclusiv în controlul modului de calcul şi virare a impozitelor si taxelor.

Sistemul de lucru pe care se bazează colaborarea cu fiecare client, diversitatea industriilor cu care interactionăm zilnic, serviciile complete, integrale şi unicitatea unor pachete pe care le oferim sunt doar câteva dintre argumentele cu care susţinem colaborarea dintre noi si dumneavoastră.

Posibilitatea de a beneficia de serviciile unei întregi echipe într-o relaţie bazată pe comunicare sigură, eficientă şi confidenţială i-a determinat pe clienţii noştri să aleagă SEP ca partener de încredere pentru susţinerea afacerii lor.

Atenţia acordată detaliilor, timpilor de lucru, legislaţiei şi transpunerea tuturor informaţiilor în pârghii de susţinere constituie principalele motive pentru care clienţii noştri au decis să ne transfere responsabilităţi majore, cărora noi le răspundem cu profesionalism şi seriozitate.